360 socorristes per a 160 piscines públiques de Lleida

REDACCIÓ
18-06-2021
  • 360 socorristes per a 160 piscines públiques de Lleida

La Unitat d’Aigües de la Diputació de Lleida ha iniciat la distribució de 360 samarretes tècniques transpirables i gorres, de color taronja fluor, entre els 360 socorristes que estaran al capdavant de les 160 piscines públiques de la demarcació aquest estiu.

Aquesta és una activitat subvencionada per la mateixa Diputació de Lleida, a través del Pla econòmic per a ens locals en l’àmbit de la salut corresponent a l’anualitat 2021.

El diputat de l’Àrea de Salut, Albert Bajona, ha explicat al respecte que “les piscines configuren un dels espais d’oci preferit durant l’estiu de les comarques d’interior com les nostres. Hi ha tres elements a tenir en compte: unes adequades instal·lacions, un bon control de la sanitat de les aigües i una vigilància professional per evitar riscos. Des de Diputació —ha afegit— mirem de cobrir, en bona part, les despeses que ocasionen als municipis aquests tres elements amb el pla econòmic”.

L’obertura de la majoria d’instal·lacions està prevista entre el 19 i el 24 de juny, tot i que actualment ja hi ha alguns recintes oberts al públic. Enguany s’han afegit dues piscines més a les registrades; concretament, han obert les de Vilagrassa i Sudanell.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta