92 empreses de Lleida sol·liciten ajuts per a la digitalització

REDACCIÓ
Publicat: 
16-07-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • 92 empreses de Lleida sol·liciten ajuts per a la digitalització
    Peu de foto: 
    Foto Institut Escola del Treball

La Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida ha rebut un total de 92 sol·licituds d’empreses de la ciutat de Lleida, interessades a accedir a la partida de 120.000 euros en ajuts per a la digitalització de l’activitat empresarial.

Aquestes sol·licituds es corresponen a autònoms i microempreses de menys de 10 treballadors del municipi de Lleida, que acrediten dur a terme accions de digitalització i de transformació digital, ja que la finalitat d’aquests ajuts és que les empreses augmentin la seva competitivitat, millorin el seu posicionament en digitalització, així com la seva presència a internet per tal d'adaptar-se, fer front i enfortir les seves capacitats en l'era post-Covid19.

En aquests moments, comença el treball tècnic de validació de cadascuna de les sol·licituds, comprovació de la documentació i termini per a esmenes, perquè a la tardor es pugui procedir al lliurament dels ajuts.

Cal recordar que els ajuts per a la digitalització de l’activitat empresarial estan pensats per a subvencionar aquelles despeses o inversions dutes a terme dins el període comprés entre l’1 de gener de 2021 i el 14 de juliol de 2022 i que hagin estat pagades dins d’aquest termini. Cada beneficiari pot optar a un ajut de fins a 1.000 euros. 

Comparteix

També t'interessarà