Acaba la bona ratxa de l’AEM

28-10-2019
Actualitzat: 28-10-2019 11:32
  • Acaba la bona ratxa de l’AEM

L’AEM, ple de baixes, va posar fi ahir a una ratxa de tres victòries consecutives al caure davant del cuer del grup, el Pozuelo de Alarcón (1-0), en un partit que es va decidir amb un gol de la local Gabi. A banda de la derrota, el matx d’ahir també va deixar una altra imatge preocupant, quan Nàdia va haver de ser substituïda per molèsties al peu després d’un cop amb una rival.

La central lleidatana se suma d’aquesta manera a la llarga llista de jugadores lesionades que acumula l’equip. Iris, Subies i Jordina es van perdre l’encontre per lesió i les dos golejadores titulars, Pixu i Natàlia, van jugar amb molèsties.

L’AEM va fer un partit en línia clarament ascendent. Així doncs, el Pozuelo va ser el que va prendre el comandament del partit als primers compassos. Tanmateix, ni un equip ni l’altre aconseguien arribar amb facilitat a la porteria rival. Les ocasions més clares fins al descans van ser per al Pozuelo, amb un xut de Gabi al minut 26, que va obligar Noèlia a lluir-se, i una rematada des de l’àrea petita de Roci després d’una perillosa pèrdua de pilota de la defensa lleidatana.

Després de la pausa, el duel es va equilibrar i amb el pas dels minuts l’AEM va anar prenent el comandament. Al minut 46 va arribar la primera ocasió clara per a les de Roger Lamesa, quan Patri va errar en un un contra un amb la portera local, Ninos. Pocs instants després, la portera madrilenya va tornar a ser decisiva al desviar un perillós tret de falta de Barreira.

Malgrat tot, al minut 71 va ser la local Gabi la que va decidir el duel amb una fuetada des de fora de l’àrea que va ser imparable per a Noèlia. Malgrat que l’AEM va continuar intentant-ho, el marcador ja no es va tornar a moure i la derrota va acabar confirmant-se.

El Pardinyes va caure ahir per la mínima (1-2) davant del líder invicte de la categoria, l’Espanyol B, que va aconseguir el gol de la victòria al minut 89. Amb aquesta derrota, les lleidatanes són ara desenes. El filial de l’Espanyol va sortir millor i als cinc minuts de partit ja va aconseguir avançar-se amb una jugada per la banda que va culminar la punta visitant Ariadna Sánchez.

A la segona part, l’encontre es va equilibrar, també en el marcador amb el gol d’Alexandra Taberner després de guanyar l’esquena a la defensa. Amb el partit empatat, tots dos equips van tenir opcions, inclosos dos gols anul·lats per fora de joc. Tanmateix, el premi va ser finalment per a les visitants, que van aconseguir el gol de la victòria en el minut 89.