Acord per repoblar la Banqueta amb 150 arbres

J.GÓMEZ
10-10-2018
  • Acord per repoblar la Banqueta amb 150 arbres

L’associació Amics i Amigues de la Banqueta del Canal a Mollerussa posa en marxa la recuperació de la zona amb la plantació de 150 plataners a la zona que va de la carrerada de Golmés al Salt del Duran. L’acció es du a terme amb el beneplàcit de la Comunitat General de Regants i en col·laboració amb els consistoris de Mollerussa i Golmés.

L’alcalde de la capital, Marc Solsona, va destacar la importància de recuperar aquest patrimoni natural en una zona que antigament estava plena d’arbres. La iniciativa es portarà a terme el 28 d’octubre a la primera Jornada Pro Banqueta organitzada per aquesta associació, dia en què també s’inaugurarà una tanca perimetral que protegirà el Salt del Duran, tal com va explicar un dels portaveus de l’entitat, Pau del Valle.

La jornada començarà a les 8 del matí amb una caminada des del camí de Belianes fins a l’encreuament amb la Carrerada, on s’iniciarà la plantada dels arbres. La festa continuarà a les 11 del matí al Salt de Duran amb un esmorzar popular i la inauguració de la tanca perimetral, finançada amb els 749 euros que va aconseguir l’entitat amb el concurs L’Espenta i que es complementen amb els 3.600 que aporta l’ajuntament de Mollerussa per fer possible aquesta construcció.

Ahir, un dels representants del concurs, Jordi Vives, va fer l’entrega simbòlica dels 749 euros als Amics i Amigues de la Banqueta, entitat que es va presentar oficialment el mes de juny.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next