Actuacions en directe, avui a la botiga de discos Grans Records de Lleida

SEGREcom
19-04-2014
  • Actuacions en directe, avui a la botiga de discos Grans Records de Lleida

La botiga de dis Gran Records, al carrer la Palma de Lleida, celebrarà avui dissabte el denominat Record Store Day, una iniciativa internacional que ret tribut als comerços discogràfics que cada 19 d'abril ofereixen als seus clients producció musical de nova edició. Només aquelles botigues que comercien amb material nou poden acollir-se a aquesta diada.

Grans Records, oberta al públic des de fa vuit mesos, s'estrenarà així en el Record Store Day oferint als clients algunes de les edicions especials que les discogràfiques han preparat per avui: edicions especials de LP, però també de singles i picture discs, que inclouen des del llegendari single de Telegrama passant per un grans èxits d'Ice T o la reedició del primer disc de Deep Purple i obres de Bad Religion, Nacho Vegas o Los Mambo Jambo.

A més, davant de la botiga hi haurà actuacions a partir del migdia de DJ i els grups The Missing Leech (antifolk des de Sant Joan de Vilatorrada), Orange Broek (synthpop des de Barcelona) i Assclats (les Borges Blanques) en col·laboració amb Reacciona! i AM+.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Consideres justa la sentència del procés?

Carregant...
Load next