Afectacions i recomanacions de trànsit amb motiu de la Cursa de Balàfia

REDACCIÓ / Pau Vilaró
Publicat: 
27-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Afectacions i recomanacions de trànsit amb motiu de la Cursa de Balàfia
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

La Guàrdia Urbana regularà el trànsit aquest diumenge per minimitzar les molèsties durant l’esdeveniment i assegurar la seguretat de tothom a la ciutat.


La Guàrdia Urbana supervisarà la circulació durant la 42a cursa popular de Balàfia-Bonaventura Baldomà Rius, que tindrà lloc aquest diumenge 28 d’abril a les 10 hores.

Durant aquest esdeveniment, es tallarà el trànsit en diverses vies del barri de Balàfia per garantir la seguretat dels participants i dels veïns. En concret, es tallarà el carrer Penedès (entre el carrer Sabadell i el carrer La Garrotxa), el carrer Terrassa (entre el carrer Baró de Maials i el carrer Penedès), i el carrer Vic (entre el carrer Baró de Maials i el carrer Penedès). A més, es realitzaran desviaments al trànsit al llarg de l’itinerari de la cursa.

Es recomana als conductors evitar circular per aquestes vies entre les 09:45 h i les 11:15 h per evitar afectacions. També es preveuen alteracions en les línies d’autobús que circulen per aquestes zones.

Unes 4.000 persones participaran en aquest esdeveniment, que inclou una cursa de 10 quilòmetres, una altra de 5 quilòmetres i una cursa infantil d’un quilòmetre una vegada finalitzades les curses principals. El recorregut passarà per diferents carrers del barri de Balàfia, amb sortida i arribada al Centre Cívic del mateix barri.

La cursa commemorarà la figura de Bonaventura Baldomà, un destacat atleta lleidatà, amb una nova samarreta de color bordeus, el color de la ciutat de Lleida. A banda de les curses, s’organitzaran altres activitats en una fira d’entitats per dinamitzar el matí esportiu. Un centenar de voluntaris participaran en l’organització de l’esdeveniment.

Comparteix

També t'interessarà