Àger escalfa motors per la 25a Fira Artesana

REDACCIÓ
Publicat: 
21-11-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Àger escalfa motors per la 25a Fira Artesana

La 25a Fira Artesana d’Àger donarà el seu tret de sortida el pròxim dissabte, 3 de desembre, amb la inauguració de les diferents exposicions que es podran visitar durant tot el certamen i, al vespre, a partir de les 19 hores, tindrà lloc un concert a càrrec del al cantautor de Flix Xarim Aresté, que donarà a conèixer el seu darrer treball, ‘Ses entranyes', un àlbum intens i emocional, en què explica al públic tot allò que duu al seu interior. En concret, el concert serà al Local Social d’Àger, amb aforament limitat, i les entrades anticipades es poden adquirir en línia, als portals habituals de venda.

La inauguració oficial del certamen, dissabte

La inauguració oficial del certamen tindrà lloc el diumenge, 4 de desembre, a les 11.30 hores, a l’entrada del municipi. Com a novetat, i per commemorar els 25 anys de fira, l’acte inaugural comptarà amb un espectacle. En concret, la companyia NTlades de Sort oferirà l’obra ‘Niu el refugi de tothom’. Igualment, hi haurà una benvinguda de la Geganta d’Àger, que presidirà una rua amb el grup d’acordions diatònics fins a la plaça Major, on hi haurà una altra rua, en aquest cas de capgrossos.

Entre altres activitats, que el consistori donarà a conèixer les pròximes setmanes, la Fira comptarà diumenge amb un vermut musical a càrrec del grup Vi blanc, i clourà el pròxim dilluns, 5 de desembre, amb un concert del grup Jalaysa.

Comparteix

També t'interessarà