Agramunt adapta el Mercat de Nadal a la pandèmia

REDACCIÓ
07-12-2020
  • Agramunt adapta el Mercat de Nadal a la pandèmia

Agramunt celebrarà aquest dimarts, 8 de desembre, una nova edició del Mercat de Nadal, que enguany es veurà modificat en diferents aspectes per tal d’adaptar-se a les normes sanitàries derivades de la situació epidemiològica actual. Un dels canvis més significatius és que el mercat tindrà un perímetre controlat amb un únic sentit de circulació.S’habilitarà una entrada que serà pel carrer Sió i una sortida per la Plaça del Mercat. No es podrà accedir al mercat per cap carrer adjacent al recorregut i només hi haurà una direcció.

Per poder complir amb les recomanacions de distanciament social arran de la pandèmia de la covid-19, també s’ha reduït el nombre de parades participants i només s’ocuparà una vorera del recorregut. Aquesta mesura facilitarà el pas de la gent i n’evitarà les aglomeracions. Tot i així, les parades participants continuaran oferint els mateixos productes i articles que en edicions anteriors. Així, s’hi podrà comprar arbres, flors, tions, figures de pessebre i altres guarniments de Nadal, així com també torrons i altres productes locals.

A més, al llarg de tot el recorregut del mercat, hi haurà agents cívics que informaran als assistents sobre on són els accessos, controlaran l’aforament i també vetllaran per a que es compleixin les mesures de seguretat, com l’ús obligatori de la mascareta, mantinguin la distància de seguretat i no es produeixin aglomeracions. També hi haurà diferents punts amb dispensadors de gel hidroalcohòlic pels usuaris.

Finalment, amb l’objectiu d’evitar les concentracions de gent, aquest any s’han suspès totes les activitats paral·leles que tenien lloc durant tot el dia, com les actuacions teatrals; l’exposició d’animals, la cantada de nadales o el berenar amb pa torrat i xocolata. El que sí que es farà és l’exposició de les obres participants al concurs de dibuix convocat per l’Ajuntament d’Agramunt sota el títol ‘Nadal i els desitjos’ que estaran exposats a la plaça del Mercat. El Mercat de Nadal estarà obert des de les 10.00 h fins a les 19.00 h.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta