Agramunt estrena l’Any Viladot

REDACCIÓ
10-02-2019
  • Agramunt estrena l’Any Viladot
  • Agramunt estrena l’Any Viladot

Agramunt va estrenar ahir l’Any Viladot –que commemorarà el vint aniversari de la mort de l’escriptor, poeta visual, artista i farmacèutic de la capital del Sió, que es complirà al novembre– amb l’exposició Pom-Plata, de Nora Ancarola, “una reflexió sobre el fenomen de les migracions i la necessitat de preservar la cultura”. La mostra pot visitar-se a Lo Pardal fins al 30 de març.

El director de la Fundació Viladot, Pau Minguet, va explicar que “el nostre objectiu és combinar exposicions d’artistes convidats amb altres de dedicades a Viladot, ja que el millor homenatge que podem tributar-li és omplir de públic la seua galeria”. Ja s’ha preparat un calendari durant aquest 2019 de cinc exposicions, unes de les quals arribarà també a Lleida, a l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

D’altra banda, l’Espai Guinovart també va obrir exposició, la primera de la temporada d’obres de Josep Guinovart, El primer humà va ser un artista. La mostra exhibeix fins al maig 21 obres en les quals “Guinovart repensa el que és més primari, que permet anar de la imatge quotidiana a l’abstracció i d’allà a la creació única i l’espai místic”, va explicar la comissària, Maria Cleofé Campuzano.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next