Agr’auto, amb més de cent vehicles d’ocasió d’entre 5.200 i 27.500 euros

REDACCIÓ
24-02-2019
  • Agr’auto, amb més de cent vehicles d’ocasió d’entre 5.200 i 27.500 euros

La divuitena edició d’Agr’auto, la fira del vehicle d’ocasió d’Agramunt, exposa aquest cap de setmana més de cent cotxes dels cinc concessionaris i tallers locals amb preus que oscil·len entre 5.200 i 27.500 euros. A fi de potenciar les vendes en el marc del certamen, que tancarà aquesta nit, l’organització sorteja un viatge entre els compradors d’un vehicle.

La inauguració va tenir lloc ahir al migdia i va ser a càrrec de Ramon Alturo, director territorial d’Empresa a Lleida. Alturo va assenyalar que les fires “han potenciat els productes de proximitat i de km 0, han cohesionat i han ajudat el sector econòmic a tirar endavant”. Per la seua part, l’alcalde, Bernat Solé, va destacar la importància del certamen com a “aparador de referència per als clients del territori dels concessionaris locals”. Solé també va recordar que a Agramunt hi ha censats 3.085 vehicles, la qual cosa suposa 1 vehicle per 1,8 persones. És superior a la mitjana catalana, que se situa en 2,2. L’alcalde també va destacar que el sector s’ha d’adaptar a les noves modalitats de vehicles per lluitar contra el canvi climàtic. 

Finalment, l’edil de Fires i Promoció Econòmica, Fàtima Puig, va posar de relleu “el contacte personal entre els concessionaris i els clients a les fires, fet que la tecnologia no permet”. També va dir que el temps primaveral, amb temperatures de 18 graus, afavorirà l’assistència de públic.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta