Agustí Roc i Gisela Carrión, campions a Vilaller

REDACCIÓ
26-08-2018
Actualitzat: 26-08-2018 12:07
  • Agustí Roc i Gisela Carrión, campions a Vilaller

Agustí Roc i Gisela Carrión es van proclamar ahir campions de la Vilaller Vertical Race, que es va disputar sobre un circuit de 6 quilòmetres i més de 1.250 metres de desnivell positiu acumulat.

La prova, que va comptar amb la participació de 93 corredors, a més va servir per coronar com a campions de l’Skyrunner National Championship en modalitat vertical Roc i Carrión. A més, aquesta clàssica del Pirineu lleidatà, també era puntuable per a la Copa d’Espanya de Carreres de Muntanya Verticals FEDME, que després de la disputa de la prova lleidatana, encapçalen els mateixos atletes i que es decidirà amb el CV de Canfranc (Osca) el 30 de setembre vinent.

Quant a la resta de categories, Eva Sierra va ser la campiona en cadet femení i Oriol Marín en cadet masculí. En júnior, Yaiza Miñana va ser la vencedora femenina i Daniel Castillo va guanyar en categoria masculina. En promesa femenina, la més ràpida a completar el recorregut va ser Lucía Oscoz, mentre que a la categoria masculina el millor va ser Marc Sabater. En veterans A, els vencedors van ser Silvia Leal, en dones, i Agustí Roc, el vencedor de la general, en categoria masculina. En categoria veterans B, els més ràpids van ser Asun Ochoa, en dones, i Francisco Osanz, en homes.