Aitona aprova ajudes pels comerços afectats per la Covid-19

REDACCIÓ
01-10-2020
  • Aitona aprova ajudes pels comerços afectats per la Covid-19

L’Ajuntament d’Aitona segueix treballant per tal d’ajudar les persones i comerços que més estan patint les conseqüències de la pandèmia. En aquest sentit, aquesta setmana ha posat en marxa una convocatòria municipal d’ajudes adreçades als establiments comercials del poble que s’han vist afectats per suspensions o limitacions d’obertura com a conseqüència de l’esforç i lluita contra la propagació de la Covid-19.

Amb una partida total de 12.000€, les ajudes aprovades s’adrecen als prop de 30 establiments que té el municipi i converteixen Aitona en un dels primers ajuntaments de Lleida que posa en marxa ajudes municipals per donar suport als comerços afectats per la crisi de la Covid-19.

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, ha emmarcat les ajudes aprovades en la “difícil situació del teixit comercial aitonenc”, que s’ha vist especialment afectat per la crisi de la Covid-19 degut al tancament perimetral que va patir el municipi durant els mesos d’estiu, juntament amb la ciutat de Lleida i cinc municipis més del Segrià. En aquest sentit, l’alcaldessa ha volgut deixar clar als comerços que “no estan sols” i que l’Ajuntament farà “tot allò que estigui a les seves mans per tal d’ajudar-los a tirar endavant malgrat les dificultats”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?