Aitona construirà dues noves pistes de pàdel a la zona poliesportiva municipal

REDACCIÓ
Publicat: 
15-12-2022
Actualitzat: 15-12-2022 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Aitona construirà dues noves pistes de pàdel a la zona poliesportiva municipal
    Peu de foto: 
    Ajuntament d'Aitona

L’Ajuntament d’Aitona ha aprovat el projecte executiu de construcció de dues pistes de pàdel i d’adequació de l’entorn de la zona poliesportiva municipal. El pla té un pressupost d’execució de 162.000€ i és previst que les obres puguin dur-se a terme durant el transcurs de l’any 2023.

Aquestes dues noves pistes de pàdel s’ubicaran a la zona poliesportiva d’Aitona; concretament, a l’àrea sense edificar de la pista descoberta. A més, el consistori també està treballant en aquests moments en l’adquisició d’uns terrenys de titularitat privada que és previst que restin expropiats pròximament -previ acord amb la propietat- i que es destinaran a aquesta actuació.

En concret, s’instal·laran dues pistes de pàdel de 20 x 10 metres amb tancament de quatre metres d’alçada al fons, dos metres inicials de cada lateral, i tres metres d’alçada a la resta; amb sistema "Padel Life Sid” o similar, amb quatre portes d’accés i vidres de seguretat amb vidre temperat. Mentrestant, dada pista constarà de quatre bàculs amb dues làmpades de 150w cadascun, i dues enceses per pista.

Els usuaris i usuàries de les noves pistes de pàdel utilitzaran els vestidors del camp de futbol municipal; i l’Ajuntament també és previst que actuï en l’entorn de les pistes de pàdel, habilitant-hi un paviment de formigó amb una lleugera pendent cap a les illes interiors no pavimentades. Finalment, es disposarà una protecció d’una xarxa metàl·lica electrosoldada en tot el límit de parcel·la amb el sòl no urbanitzable.

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, avança que “durant el primer trimestre de 2023 decidirem el model de gestió d’aquestes pistes de pàdel” i destaca que “amb aquest projecte l’Ajuntament dona un pas més molt important per consolidar la zona poliesportiva d’Aitona com una àrea esportiva neuràlgica i de referència no només al poble sinó a tot el nostre entorn”.

En aquest sentit, cal destacar que la zona poliesportiva municipal ja acull actualment -a l’espera de l’habilitació de les noves pistes de pàdel- el camp de futbol, la Pump Track o les piscines -aquestes darreres, pendents també de ser arranjades i millorades-.

Comparteix

També t'interessarà