⏯️ Així sona 'Tuya', la nova cançó de Rosalía que barreja reggaetón, flamenc i influències japoneses

REDACCIÓ / ACN
Publicat: 
09-06-2023
Actualitzat: 09-06-2023 9:31
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Així sona 'Tuya', la nova cançó de Rosalía que barreja reggaetón, flamenc i influències japoneses
    Peu de foto: 
    Foto Rosalía

Rosalía ha publicat aquesta mitjanit la seva nova cançó, 'Tuya', que barreja reggaetón amb les cordes del koto, l'instrument nacional del Japó. L'artista de Sant Esteve de Sesrovires (Baix Llobregat) torna a explorar l'univers sonor de l'àlbum 'Motomami', amb les influències estètiques asiàtiques incloses ja en els vídeos de cançons com 'Hentai', 'Chicken Teriyaki' o 'Candy'. 'Tuya' s'acompanya d'un videoclip avantguardista rodat íntegrament al Japó, dirigit per Stillz. En el vídeo Rosalía camina pels carrers de Tòquio juntament amb un gosset, en el que esdevé una "carta d'amor" al Japó.

En un comunicat remès per Sony, l'artista afirma que l'exploració "forma part" del que és com a artista musical i que a 'Tuya' coexisteixen en el mateix nivell inspiracions com el 'reggaetón', els instruments japonesos, el flamenc i el tecno 'gabber'.

'Tuya' és la primera publicació musical de Rosalía des d''RR', el projecte conjunt de tres cançons amb la seva parella, Rauw Alejandro. La cançó arriba enmig de la gira de l'artista catalana pels festivals d'Europa.

Comparteix

També t'interessarà