Ajornada 'sine die' l'estrena europea del Borges per la pandèmia

REDACCIÓN
30-12-2020
  • Ajornada 'sine die' l'estrena europea del Borges per la pandèmia

La Federació Internacional de Tennis de Taula (ITTF) va comunicar ahir que les competicions europees –entre les quals l’ETTU Cup, en què participa el CTT Borges– queden ajornades sine die a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. S’ha de recordar que l’Asisa Borges Vall, que havia d’entrar en competició el 12 i 13 de gener, ja havia acordat amb els rivals ajornar al 16 i 17 del mateix mes la primera eliminatòria, precisament pels possibles problemes de desplaçaments que podien ocasionar-se fins a la capital de les Garrigues a causa de la crisi sanitària. L’equip lleidatà va quedar aparellat en aquesta fase de grups amb la Jonquera portuguesa, el TTSC rus i el Marcozzi Cagliari italià.

D’altra banda, el protagonisme femení és cada vegada més gran al CTT Borges i ho demostra el fet que, per primera vegada, s’han classificat més jugadores (5) que jugadors (3) del club per al campionat Estatal, on només juguen els quaranta-vuit millors jugadors de tot Espanya.

 

El protagonisme femení al club és cada vegada més gran, amb cinc de les deu jugadores a l’Estatal

 

S’ha de fer una menció especial a Elsa Benet, la petita del club, de vuit anys i que va començar a jugar quan en tenia quatre. Ha aconseguit per segon any la classificació per al torneig Estatal a la categoria benjamina. A més, aquesta temporada el CTT Borges va crear un equip femení a Primera Nacional. A aquest se’n va sumar un altre que competeix a Segona Provincial. En total, ja són deu les jugadores del club.

El primer equip està compost per Alba Arocas, Laia Torregrossa, Edna Solans i Vinyet Solans.

I el segon l’integren Nieves Roma, Xènia Roma, Maria Segura, Ares Farré, Elia Farré i Elsa Benet.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta