Alarma a Cappont per un aparatós incendi en un pis del carrer Jaume II

REDACCIÓ
19-06-2019
  • Alarma a Cappont per un aparatós incendi en un pis del carrer Jaume II
  • Alarma a Cappont per un aparatós incendi en un pis del carrer Jaume II

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la tarda en l’extinció d’un aparatós incendi en un pis del carrer Jaume II, al barri de Cappont, en el qual cap persona no va resultar ferida, encara que va obligar a desallotjar i confinar alguns veïns preventivament. Els Bombers van rebre a les 17.03 hores l’avís d’un foc en un immoble situat a la primera planta del número 7. La ràpida intervenció va evitar que el foc es propagués a la resta de l’habitatge i a la resta de pisos de l’edifici. L’incendi es va donar per controlat a les 17.21 hores i les flames van calcinar les cadires, la taula i el tendal del balcó. La resta de l’habitatge i de la façana van quedar afectades pel fum, especialment l’habitatge de la planta superior.

Durant els treballs d’extinció, en els quals van treballar amb el camió-escala, el carrer va estar tallat al trànsit i els Bombers van comptar amb la col·laboració de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra. Per precaució, també es va acordonar la zona. Després d’apagar el foc, extingit a les 17.41 hores, van ventilar l’edifici i també van retirar el tendal de l’immoble per evitar que caigués a la via pública.

D’altra banda, un incendi va afectar ahir al matí un camp ja recol·lectat i un transformador elèctric a la partida de la Caparella. Així mateix, a la matinada van cremar tres contenidors de residus, dos dels quals per complet, al carrer Pere de Cabrera, a Cappont.

Un foc arrasa cinc hectàrees de cultius de cereal a Alcoletge

Vuit dotacions terrestres i dos helicòtpers van treballar ahir en un incendi que va calcinar cinc hectàrees de cultius de cereal a Alcoletge. El foc es va declarar a les 13.50 hores a la partida Concòrdia. A les 14.43 hores el van donar per controlat i a les 15.15 hores per extingit. Ahir també es va registrar un foc agrícola a la Granadella, que va calcinar bales de palla i llenya. Els Bombers també van actuar en incendis de vegetació agrícola a Rosselló i a Puigverd de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta