Albert Folguera: “Per estar a dalt s’ha de guanyar els de baix”

X. PUJOL
29-11-2017
Actualitzat: 29-11-2017 9:48
  • Albert Folguera: “Per estar a dalt s’ha de guanyar els de baix”

L’ICG Software Lleida arranca avui el seu particular Tourmalet a pista del Palafrugell (21.00), el primer dels set partits que afrontarà en tan sols 25 dies, abans de l’aturada nadalenca. El duel davant l’antepenúltim classificat és considerat per Albert Folguera com “un partit trampa”, com ho va ser l’últim de Lliga davant de l’Asturhockey (6-2). I és que per al tècnic són partits que “cal guanyar-los sí o sí, ja que si volem estar a dalt cal guanyar els de baix”, va apuntar. Sobre el paper, va dir, “som superiors, però si no estem en un bon nivell ens poden fer un ensurt. Ja vam tenir l’experiència de l’Asturhockey, així que haurem d’estar atents perquè el Palafrugell té alguns jugadors de nivell i especialistes en el llançament de faltes directes i penals”, va afegir. Folguera també va destacar la pista gironina. “És molt petita i el públic està molt a sobre, així que haurem d’aïllar-nos de l’ambient i centrar-nos a fer les coses bé”, va indicar.

El Palafrugell, acabat d’ascendir a l’OK Lliga, es troba a la zona de descens, empatat amb l’Asturhockey amb 3 punts, precisament els que va aconseguir en la jornada inaugural davant el Caldes. La resta de partits, set, els ha saldat amb derrota, un bagatge que converteix l’ICG en clar favorit. Els lleidatans, a més, tenen una bona oportunitat per ratificar la seua privilegiada posició, ja que s’enfrontaran després al Vendrell, un rival directe, i a l’Arenys de Munt, el cuer de la categoria.

El Llista es posarà quart si venç avui a Palafrugell

El Llista farà un salt a la classificació i es col·locarà quart en solitari si és capaç d’aconseguir la victòria avui a la pista del Palafrugell. Després dels partits disputats ahir, Barcelona i Liceo es mantenen empatats al primer lloc, després de guanyar Alcoi i Reus.