Albert Parra tornarà a ser el director artístic de l'Aquelarre de Cervera

REDACCIÓ
Publicat: 
11-06-2022
Actualitzat: 11-06-2022 19:02
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Albert Parra tornarà a ser el director artístic de l'Aquelarre de Cervera
    Peu de foto: 
    Foto Paeria de Cervera

El cerverí Albert Parra, al capdavant d’Alea Teatre, dirigirà per desena vegada l’Aquelarre de Cervera, que enguany recuperarà el seu format habitual com a gran festa del foc i la música de les Terres de Ponent els dies 26, 27 i 28 d’agost.

La Regidoria d’Aquelarre, a través d’una licitació, ha adjudicat a Albert Parra la direcció artística del 44è Aquelarre de Cervera. El seu projecte preveu la implicació de professionals contrastats, la majoria de Cervera, membres d’entitats locals i actors de la companyia Alea Teatre. A l’espectacle hi participaran les entitats cerverines Bombollers, Grepp Teatre, Bandtokades, Geganters i el Ball de Diables de Cervera Carranquers, i les empreses locals Alea Teatre, Fadunito i La Gàrgola.

La regidora d’Aquelarre, Mireia Brandon, destaca que “Albert Parra, que té una llarga trajectòria en la festa, i amb la implicació de professionals i entitats locals segur que oferirà un gran espectacle que recuperarà l’esplendor de l’Aquelarre”.

Cal recordar que l’espectacle de l’Aquelarre inclou un seguit d’actes molt definits i consolidats: l’Encesa de la Universitat i la sortida de la cercavila; l’arribada de la cercavila a cal Racó i el Ball de la Polla; la Invocació del Mascle Cabró i el Ball de Diables, i finalment, l’Escorreguda i el Foqueral.

El dijous 9 de juny es va reunir el Consell Assessor de l’Aquelarre, al qual va assistir el director artístic i va presentar el projecte de l’Aquelarre 2022. També es va aprovar la coordinació de l’Aquelarret, la versió infantil de la festa, que enguany anirà a càrrec de l’Escola de teatre La Caserna.

Es va tancar el cartell musical, que es donarà a conèixer, junt amb altres aspectes de la festa, en la roda de premsa de presentació oficial de l’Aquelarre 2022, prevista pel dimarts 26 de juliol.

Comparteix

També t'interessarà