Albístegui: "Vaig rescindir amb el Mirandés per retrobar-me amb la il·lusió del Lleida“

JOSÉ CARLOS MONGE
12-01-2018
  • Albístegui: "Vaig rescindir amb el Mirandés per retrobar-me amb la il·lusió del Lleida“

Álex Albístegui va assegurar ahir que torna al Lleida amb “la màxima ambició i l’objectiu màxim”, conscient que aquest és el play-off d’ascens a Segona divisió A, un any i mig després de la seua marxa. “Per què he apostat per venir al Lleida? La paraula que ho defineix és il·lusió”, va explicar ahir el jugador basc, durant la seua presentació com a nou jugador, en la seua segona etapa al Lleida, on ja va jugar durant les temporades 2014-15 i 2015-16.

“Vaig rescindir amb el Mirandés, club amb el qual em quedava un any i mig de contracte, per retrobar-me amb la motivació i la il·lusió que tenia aquí”, va afegir. “Al Mirandés no estava gaudint i no notava la passió que em caracteritza. Per això faig aquest pas aquí, per retrobar-me amb l’Albístegui amb el qual em vaig divertir”, va explicar el centrecampista, nascut a Eibar l’1 de juliol del 1987. Va admetre que no va pensar en altres opcions que no fossin el Lleida. “Una vegada vaig decidir sortir del Mirandés no tenia una altra opció que no fos venir al Lleida” i va afegir que “sí, l’objectiu és ascendir”, després que en la seua última temporada al Lleida es quedessin sense ascens per un penal al camp del Sevilla At. “Per descomptat. Això és el Lleida Esportiu. Sé on vinc, l’exigència que hi ha aquí i que l’ambició és màxima”, va assenyalar.

Sobre el seu últim any al Lleida, en el qual hi va haver queixes dels jugadors per la falta de cobrament, va dir que “no vull entrar en això. Recordo moments bons, però també n’hi va haver de complicats, encara que entre tots vam portar el vaixell a bon port, malgrat que ens va faltar l’últim pas. El club ara està bé, sanejat, i estic molt content i a gust de tornar a ser aquí”. Sobre com ha rebut l’afició del Lleida el seu fitxatge, amb nombrosos missatges de suport, es va mostrar molt content. “M’han tocat el cor alguns missatges que he vist, encara que això també és una responsabilitat. Però ningú em posa més exigència que la que em poso jo a mi mateix. Però sí que m’il·lusiona com m’han rebut.”

Esteve: "La ciutat no recolza i cal fer una reflexió sobre això"

El director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, va lamentar ahir l’escassa afluència de públic al Camp d’Esports en els partits de Lliga i va admetre que “ens agradaria que hi hagués més gent. Seria millor per al club i per a l’equip” i va afegir que “segurament amb més gent a l’estadi no estaríem a Segona B”. Tot seguit, va mostrar el seu agraïment als aficionats que acudeixen als partits i es van abonar l’estiu passat. “Felicito la gent que ens dóna suport des del mes d’agost passat”, al recordar que “des del 2011 estem treballant dur per tornar al futbol professional” i incidir que “estaria bé tenir més suport a casa”, de forma que va afegir que, “en aquest sentit, la ciutat no recolza i s’ha fer una reflexió sobre això”.

Esteve va admetre que, després de la incorporació de Juanto Ortuño i d’Álex Albístegui, la plantilla encara no està tancada. “Tenim tot el mercat d’hivern al davant i l’objectiu és millorar l’equip en totes les posicions”. Va reconèixer que “el mercat d’hivern és complicat. Però si podem millorar l’equip, ho farem”. Va afegir que l’objectiu és ara “un jugador sub-23”, preferentment de banda dreta, “on tenim un dèficit”.

El director esportiu va reconèixer que hi pot haver més baixes, a banda de la de Carlos Lázaro, amb qui es negocia la sortida. “Si hi ha entrades, hi haurà d’haver sortides”, va dir Jordi Esteve i, en la línia del que va dir Albadalejo dilluns passat, va explicar que “qui no doni el seu millor nivell sortirà de l’equip. El club no tolerarà a ningú l’apatia en un partit en què ens juguem el futur”, en relació amb l’actitud d’Iván Agudo davant del Badalona, com ja va advertir el tècnic.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com passes les vacances d'estiu?