Alcarràs renova les pistes del pavelló polivalent i del poliesportiu municipal

REDACCIÓ
19-09-2021
  • Alcarràs renova les pistes del pavelló polivalent i del poliesportiu municipal
  • Alcarràs renova les pistes del pavelló polivalent i del poliesportiu municipal
  • Alcarràs renova les pistes del pavelló polivalent i del poliesportiu municipal

Així, els treballs realitzats al Pavelló Polivalent han permès reparar les fissures existents al paviment original, aplicar un primer recobriment amb una capa de 0,45 mm del material específic per a superfícies esportives Sportcoat i procedir al desbastament posterior. Seguidament, s’ha aplicat una primera capa de resina epoxi de baixa viscositat i, finalment, l’actuació s’ha completat amb una capa de poliuretà asfàltic antilliscant d’alta resistència i amb el marcat i senyalització a la superfície d’un camp de futbol sala, un de bàsquet i un d’handbol. Al cercle central de la pista, s’ha inclòs el símbol de l’Alzina Centenària, el qual identifica el municipi.

“Es tracta d’un tipus de paviment que destaca  per la seva lluentor, adherència i robustesa i comporta una millora destacada. El Pavelló Polivalent acull tota mena d’actes, celebracions i esdeveniments i, per això, hem buscat un paviment compatible pensat per garantir la comoditat de tothom”, explica Ester Ibars, regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Alcarràs.

Nou envernissat a la pista del Poliesportiu

A més a més de renovar el paviment del Pavelló Polivalent, aquest setembre s’ha completat també el nou envernissat de la pista del Poliesportiu, per la qual s’ha triat un material superior en dues categories al que es va emprar en la darrera millora executada a l’equipament. L’obra ha estat finançada de manera íntegra i sense cap cost pel consistori per l’empresa que va encarregar-se d’aquella darrera actuació, donat que els tècnics municipals van detectar en el seu dia un seguit de defectes que calia esmenar.

Per fer-ho, s’ha llimat tot el parquet de la pista i eliminat el vernís preexistent i s’ha condicionat la primera capa de fusta per garantir l’adherència del nou, superior en dues categories a l’anterior. “Parlem d’una pista de la qual en fan ús entitats com ara el Bàsquet Alcarràs, el Hàndbol Alcarràs, el Club Gimnàstic, el Ponent Futsal, el Club Patinatge Alcarràs i el Club Futbol Sala Alcarràs. Són moltes persones esportistes i la situació de la pista no era òptima. Per això, hem demanat que s’esmenin les deficiències i ara tothom podrà practicar el seu esport amb encara moltes més garanties i comoditat”, explica Ester Ibars.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Recuperaries la salutació amb dos petons?