Àlex Màrquez visita els joves de la Llar de Sant Josep de Lleida

REDACCIÓ
01-02-2019
  • Àlex Màrquez visita els joves de la Llar de Sant Josep de Lleida

El pilot de Cervera Àlex Màrquez (Moto2) va mostrar ahir la seua cara més compromesa en la visita anual que va fer a les Escolars Especials Llar de Sant Josep, un centre de titularitat pública de la Diputació que atén alumnes de fins a divuit anys amb discapacitat psíquica. Es tracta de nens i adolescents que no poden seguir l’escolaritat en un centre ordinari per les seues limitacions cognitives o auditives i necessiten una atenció especial que potenciï al màxim les seues capacitats.

Àlex Màrquez va visitar aquestes Escoles Especials situades al complex de la Caparrella, acompanyat de la presidenta de la Diputació Rosa Maria Perelló, el seu mànager, Emili Alzamora, i el diputat Francesc Sabanés. Durant l’estada en aquest centre, el pilot lleidatà va compartir vivències amb els usuaris, amb qui es va fotografiar, i les responsables de les escoles el van informar sobre les diferents activitats que hi porten a terme. Àlex Màrquez es va mostrar encantat pel fet de poder veure “el somriure i la il·lusió” dels alumnes i va afegir que, com sempre que realitzen activitats en les quals hi ha visites a nens i joves, estan “encantats” i “i espero poder-hi tornar moltes vegades”.

D’altra banda, el jurat dels Premis Sport Cultura Barcelona 2018 va determinar que Marc Màrquez és un dels guanyadors de la XIV edició.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next