Àlex Puente guanya el circuit de gegant de la Copa Sud-Americana

AGENCIAS
02-10-2019
  • Àlex Puente guanya el circuit de gegant de la Copa Sud-Americana

L’esquiador lleidatà Àlex Puente, que es troba de concentració de pretemporada a l’Argentina amb l’equip estatal d’esquí alpí, va ser el gran protagonista a la Copa Continental Sudamericana (SAC), en la qual es va proclamar guanyador del circuit al sumar a la classificació global un total de 215 punts, seguit del xilè Andrés Figueroa, que va acabar amb 180, i de l’argentí Cristian Javier Simari-Birkner, que en va sumar 163.

La importància d’aquesta victòria, a banda de la confiança del bon treball realitzat per l’equip espanyol, rau en el fet que durant l’hivern vinent 2019-2020 sortirà en el lloc 31 de la primera mànega de gegant de la Copa d’Europa. Aquest fet garanteix a l’esquiador aranès una pista que estarà en condicions òptimes.

Puente ha participat durant la seua preparació als Andes en tres gegants de la Copa Sud-Americana, aconseguint dos treballades victòries i un setzè lloc.

Amb aquest bagatge, Àlex Puente va sumar els 215 punts que el van portar a ser líder i que, malgrat no poder competir a l’últim gegant del circuit a Antillanca del 25 de setembre, va aconseguir mantenir el primer lloc de guanyador de la Copa Continental Sud-americana.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta