Almacelles, capital del BTT amb el IV Memorial Pera

REDACCIÓ
07-04-2019
  • Almacelles, capital del BTT amb el IV Memorial Pera

Un total de 133 nens i nenes de tot Catalunya, des de prebenjamins fins a infantils, van participar ahir a Almacelles en el IV Memorial Alfredo Pera. En aquesta prova també es van coronar els campions provincials de BTT en categories de promoció, a més de puntuar per al reestrenat Open Lleida BTT-Lafuente Transport Sanitari.

En aquest Open de Lleida, es van donar cita mig centenar de ciclistes. Els vencedors d’aquest Memorial Pera, tercera prova de la Copa Catalunya infantil BTT, van ser en les diverses categories: Noemí Faro, Marc Alejo, Cesca Comas, Marc Danti, Laia Rodríguez, Ot Fèlix, Mireia Padrós, Seff Van Kerckove, Zaira Boter i Arnau Font.

Pel que fa als campions provincials, van ser: Anna Subirana i Ander Latorre (benjamins), Emma Andreu i Arnald Tomàs (principiants), Josep Piñol (alevins) i Joan Banlles (infantils). I a la primera prova de l’Open de Lleida es van imposar Roger Garcia (cadets), Carlos Pardo (júniors), Marc Mestre (sub-23), Albert Masana (Elit), Joan Alonso (Master 30), Eduardo Abián (M40), Albert Capeta (M50), Armand Solé (M60) i Lydia Castro (Dones).

La pluja va provocar que algunes zones fossin impracticables, dificultat que va resoldre amb gran esforç i eficàcia el Almacelles Pedal Club.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next