Almatret formarà part per primera vegada del circuit de la Copa Catalana de DH

REDACCIÓ
Publicat: 
29-01-2024
Actualitzat: 20-03-2024 12:34
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Almatret formarà part per primera vegada del circuit de la Copa Catalana de DH
    Peu de foto: 
    Ajuntament d'Almatret

Almatret entra a formar part del circuit de la Copa Catalana de DH 2024. La Federació Catalana de Ciclisme ha inclòs la localitat al Almatret al calendari oficial de la temporada 2024 de la Copa Catalana DH i Copa Catalana de Mini DH, que arrencarà al mes de març a Forallac i Sant Andreu de la Barca i acabarà a l’agost a Les Angles. La cita d’Almatret tindrà lloc el 14 d’abril i serà l’única parada de la Copa Catalana de DH a les comarques de Lleida, que tornen a formar part d’un circuit d’aquestes característiques després de set anys. La competició està formada per cinc proves puntuables a Sant Andreu de la Barca, Almatret, Osor, La Molina i Les Angles.

La prova de la Molinà al juliol coincidirà també amb el Campionat de Catalunya. Per la seva banda, el calendari mini DH per a les categories de formació disposa d’un calendari de vuit curses que es duran a terme durant 2024.

La previsió és que la prova reuneixi a uns 120 participants i que es superin les 300 persones entre acompanyants i visitants que gaudiran de la competició. L’alcaldessa d’Almatret, Jennifer Nadal, celebra la notícia i remarca que des del consistori “es continua treballant per situar Almatret al mapa del BTT i com a punt d’atracció pels amants de l’esport i la natura”.

Comparteix

També t'interessarà