Alpicat aprova el projecte de cobriment de les pistes de pàdel

REDACCIÓ
27-01-2022
  • Alpicat aprova el projecte de cobriment de les pistes de pàdel

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alpicat ha aprovat inicialment el projecte de cobriment de les pistes de pàdel. La iniciativa és el resultat de la campanya de pressupostos participatius realitzada l’any 2021 per l’Ajuntament, en la qual aquesta va ser la proposta guanyadora amb un 14,61% dels vots emesos.

El pressupost de l’obra és de 148.000 euros que es finançaran amb recursos propis. La coberta projectada serà una ampliació natural de la ja existent al Parc del Graó, i seguirà la mateixa estructura constructiva, és a dir, metàl·lica amb jàsseres i encavallades, amb pilars i altres elements formats per perfils metàl·lics d’acer pintat, així com corretges metàl·liques laminades en calent.

L’obra té una superfície de 510 m2 . L’aprovació d’aquesta actuació s’ha demorat per les dificultats tècniques que requereix el projecte per tal de no afectar les actuals pistes, com també per l’escalada de preus de les matèries primeres i per la necessitat de comptar amb els corresponents informes de Bombers i de l’Agència Estatal de Seguretat Aèria.

L’alcalde Joan Gilart ha expressat la seva satisfacció perquè la materialització d’aquest projecte servirà per “donar compliment a la voluntat manifestada pel poble mitjançant els pressupostos participatius”. Amb l’aprovació de l’obra es dona “el primer pas en aquest sentit, i la voluntat es que durant el 2022 el projecte sigui una realitat”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta