Alpicat reutilitza la gespa retirada del camp de futbol

M.MOLINA
10-10-2019
  • Alpicat reutilitza la gespa retirada del camp de futbol

L’ajuntament d’Alpicat porta a terme una actuació per reutilitzar part de la gespa artificial que van retirar l’estiu passat del camp de futbol. En concret, s’estan reutilitzant 4.000 metres quadrats que es van treure de l’equipament esportiu i es trobaven en un estat apte perquè es pogués recol·locar en altres espais. Així, s’ha instal·lat en diverses zones de l’institut (2.000 metres quadrats), a l’escola Doctor Serés i en diferents enclavaments del parc del Graó, espais en els quals ja s’ha instal·lat gespa artificial, segons van explicar fonts municipals.

Amb aquesta actuació, l’ajuntament ha aconseguit un doble objectiu. D’una banda, se sanegen i adeqüen diferents zones que es trobaven en mal estat com talussos i zones verdes i, per una altra, s’evita derivar aquest material a un abocador, una operació que té un cost elevat.

El canvi de gespa artificial es va dur a terme una vegada finalitzada la temporada de futbol. L’actuació va permetre renovar una superfície que tenia més de 10 anys d’antiguitat i que en els últims temps acusava problemes greus en el drenatge. El camp l’utilitzen 17 equips i més de 200 jugadors.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'anomenat 'pin parental'?

Carregant...
Load next