Alumnat de l’IMO recapta fons per a Afanoc

REDACCIÓ
23-06-2020
  • Alumnat de l’IMO recapta fons per a Afanoc

Un grup d’alumnes de l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí han lliurat a Afanoc els 550 euros que han recaptat durant el curs.

Els i les joves són participants del programa de formació i inserció i de transició al treball (PFI-PTT) de l’especialitat d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.

L’alumnat ha fet entrega dels fons a les instal·lacions de l’entitat, on han estat acompanyats de les seves professores i de la presidenta de l'IMO i regidora d’Ocupació i Responsabilitat Social, Anna Campos.

Durant el curs acadèmic, els i les joves participen en un projecte d'emprenedoria que consisteix en la creació d'una cooperativa simulada. Fruit de les activitats vinculades han recaptat 550 euros destinats a finalitats socials, per a una entitat triada pels mateixos alumnes.

La tinent d’alcalde Anna Campos ha lloat l’experiència: “Volem seguir endavant amb aquestes iniciatives, on els joves viuen altres realitats i se solidaritzen amb les entitats de la ciutat, enguany, amb una situació molt marcada per la Covid-19. En el cas d’Afanoc, ha hagut de cancel·lar activitats previstes del “Posa’t la Gorra” amb el que han disminuït els seus ingressos”.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?