Alumnes de l'Episcopal participen en un concurs de pop rock

SEGREcom
17-04-2014
  • Alumnes de l'Episcopal participen en un concurs de pop rock

El grup LaBanda, formada per alumnes de batxillerat del col·legi Episcopal de Lleida, participen en la cinquena edició del concurs MusicAula, un certamen de pop rock dirigit a estudiants de 13 a 25 anys de tot Espanya. És la tercera vegada que hi competeixen, com a única formació lleidatà present.

LaBanda és una formació amb cançons pròpies i versions i va arribar a assolir les finals del concurs fa dos anys. El certamen es troba en la primera fase, que consisteix a presentar una cançó pròpia. LaBanda, que competeix amb L'Extraterrestre (composta per Carla Gardeñes), és enquadrada a la zona D amb grups de la resta de Catalunya, La Rioja, Navarra, País Basc, Aragó i Sòria.

Els lleidatans accediran a les semifinals si són un dels grups amb més suports en una votació a través del web www.musicaula.com a l'apartat corresponent a la zona D (és necessari tenir compte de Facebook) i que s'allargarà fins al 20 d'abril.

Els 25 grups seleccionats competiran en una segona fase on actuaran. Els cinc millors passaran a la gran final.

A finals de juny o a començaments de juliol tindrà lloc un concert amb els cinc finalistes, d'on sortirà el guanyador d'aquesta cinquena edició.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next