Ángel Viadero arriba al Lleida Esportiu amb el repte de fer l'equip cada cop més competitiu

REDACCIÓ
Publicat: 
05-02-2023
Actualitzat: 05-02-2023 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Ángel Viadero arriba al Lleida Esportiu amb el repte de fer l'equip cada cop més competitiu
    Peu de foto: 
    Lleida Esportiu

El nou entrenador del Lleida Esportiu assegura sentir-se molt ben acollit i emparat en la seva precipitada arribada al Lleida Esportiu i amb ganes d’estrenar-se al Camp d’Esports que ha qualificat ‘d’estadi de luxe en aquesta categoria’.

Viadero ha explicat que està mirant d’adaptar-se amb molta prudència intentant no saturar els jugadors que han hagut de canviar tres cops d’entrenador aquesta temporada. Aquestes primeres hores està mirant de documentar-se per saber quins són tots els recursos dels quals disposa per disputar, demà diumenge, el primer partit contra el València Mestalla i concentrat en ajudar de manera intel·ligent a la plantilla. Els ha demanat que refresquin tot allò de positiu que tenen tant de manera individual com col·lectiva. També els demana ser líders al camp i que surtin a oferir la seva millor versió amb capacitat i personalitat per fer front a qualsevol de les situacions que puguin produir-se.

El tècnic assegura que ha detectat al vestidor molta il·lusió i sensibilitat i explica que el seu sistema tàctic dependrà de les característiques dels jugadors tot i que pretén establir un equilibri en la dualitat entre atacs i defensa.

Ángel Viadero, nou entrenador del Lleida Esportiu
Peu de foto: 
Foto Lleida Esportiu
Comparteix

També t'interessarà