Apareix una esquerda en un altre mur de contenció de Ciutadilla

REDACCIÓ
16-04-2018
  • Apareix una esquerda en un altre mur de contenció de Ciutadilla

L’ajuntament de Ciutadilla ha detectat una esquerda en un mur de contenció ubicat al portal del gel del carrer Sant Isidre que ja ha afectat algunes parets limítrofes. Amb la finalitat d’evitar que s’esfondri, el consistori ha inclòs la reparació d’aquesta esquerda al projecte de remodelació del carrer Sant Isidre, ja que el mur es troba a la part final d’aquest carrer.

Les obres han sortit a licitació per un import total de 66.306,54 euros i un termini d’execució que s’allargarà tres mesos. L’alcalde, Òscar Martínez, va dir que tenint en compte que a l’estiu la localitat acull més veïns i que el carrer Sant Isidre és un dels accessos a la plaça Major, proposarà a l’empresa adjudicatària portar a terme les obres en dos fases, una primera abans del mes de juny i una segona, a partir del setembre.

Val a recordar que a l’estiu de l’any 2014 les fortes pluges van provocar l’ensorrament d’un mur de contenció de l’avinguda de Catalunya de Ciutadilla, que l’ajuntament encara no ha pogut acabar de reconstruir per falta de finançament, ja que espera que arribin noves subvencions.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta