⏯️ "Apassionat per la Segarra, aquest estiu segarreja" per promocionar la Segarra

REDACCIÓ
10-07-2020
  • ⏯️ "Apassionat per la Segarra, aquest estiu segarreja" per promocionar la Segarra

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra inicia una acció a les xarxes socials per promocionar la comarca posant l’accent en l’àmplia oferta d’allotjaments, restauració i productes de proximitat.

Tal com explica la consellera comarcal de Turisme al Consell Comarcal, Montserrat Farrera, la Segarra és una destinació privilegiada que compleix amb tot el que qualsevol turista de proximitat desitja per a les seves vacances. Ara és el moment de mostrar-ho públicament per tal que el nostre territori sigui una opció per fer-hi unes vacances.

El vídeo, que ha estat una col·laboració de les àrees de Comunicació i de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra, ha estat filmat en diferents indrets de la comarca, procurant que hi hagi una mostra de la diversitat de l’oferta  turística i del territori. Amb el lema “Apassionat per la Segarra, aquest estiu segarreja”, el vídeo ajudarà a reforçar la promoció dels diferents tipus d’allotjaments de la comarca: cases de turisme rural, hotels, apartaments, cases de colònies, albergs... ,  l’oferta gastronòmica i els productes de proximitat.

La promoció de l’espot es farà a través de les xarxes socials del Consell Comarcal de la Segarra.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...