Aposta de La Boscana per les cerveses de proximitat

J. GÓMEZ
26-06-2020
  • Aposta de La Boscana per les cerveses de proximitat

El restaurant La Boscana, de Bellvís, ha reobert les portes després de la crisi sanitària provocada pel coronavirus amb una forta aposta pel producte de proximitat, en tots els seus vessants. Així, a partir d’ara els clients podran maridar els esnacs que els ofereix aquest establiment abans de cada menú amb els diferents tipus de cervesa de la marca San Miguel, fabricada a Lleida des de la planta de producció situada a la capital del Segrià.

Anteriorment, el tast d’aquests esnacs es duia a terme dins de la cuina del local perquè els comensals visquessin en directe l’experiència de com treballa l’equip de cuiners del restaurant. Ara, després de la reobertura del negoci, s’ha optat per realitzar aquest tast al mateix restaurant i així mantenir les màximes garanties de seguretat i intentar evitar que es produeixin contagis entre els clients i el personal.

Actualment, La Boscana només obre els caps de setmana i festius i està previst que recuperi l’horari habitual a partir del juliol, tal com va explicar el xef Joel Castanyé.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?