Aposta de Sorigué i el Ramon Llull per la cultura i la innovació

SEGREcom
11-02-2015
  • Aposta de Sorigué i el Ramon Llull per la cultura i la innovació

La presidenta de Sorigué, Ana Vallés, va ser acompanyada a la presentació del rodatge pel cap de l'àrea de Creació de l'IRL, Damià Martínez, i Mònica Beltrán, responsable d'expansió de Transfer, "segona marca" de l'IRL, nascuda per crear vincles entre la cultura i les empreses.

No en va la col·laboració de Sorigué en l'enregistrament s'emmarca, entre altres aspectes, en el conveni de col·laboració firmat fa al voltant d'un mes i mig entre l'IRL i l'empresa lleidatana. Vallés va explicar que "volem relacionar l'empresa amb iniciatives culturals que aportin talent, coneixement i innovació, que és en definitiva l'objectiu del projecte Planta". Alhora va mostrar la seua satisfacció per "atansar de nou el món del cine a Lleida. Després de l'exposició de Wim Wenders i projectes com Moviement, Sorigué reafirma el seu compromís cultural amb Lleida".

Per la seua part, Beltrán va explicar que, malgrat que no resulta fàcil crear vincles entre empreses i cultura, "és qüestió de treballar bé i trobar persones com Ana Vallés,que aposta fort per temes d'innovació, coneixement, cultura i a més és al capdavant d'una empresa: el perfil pel qual aposta l'IRL".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?