Aprenents de triatleta

s. caufap
Publicat: 
12-02-2016
Actualitzat: 12-02-2016 11:10
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Aprenents de triatleta

Sergi Escobar, doble medalla de bronze en ciclisme en pista en els Jocs Olímpics d’Atenes del 2004, ha posat en marxa Cokotrilo, una escola de triatló per a nens d’entre 6 i 14 anys l’activitat de la qual arrancarà el mes de març. Escobar, que després de retirar-se del ciclisme va començar a practicar aquesta modalitat, assenyala que “el principal objectiu d’aquesta escola és que els nens practiquin esport i es diverteixin, al marge de la competició”. En aquest sentit, els alumnes de l’escola faran atletisme, ciclisme i natació com a “treball de l’esforç, la dedicació i la companyonia. Malgrat que és una disciplina competitiva, volem que els nens gaudeixin practicant esport i més endavant ja podran passar a competir”, assenyala l’exciclista.

Les activitats de Cokotrilo se centraran els dissabtes al matí al velòdrom de Lleida en dos períodes, del març al juny i del setembre al novembre, un espai tancat en el qual prima la seguretat dels alumnes. A més, una vegada al mes, també hi haurà activitats en una piscina. “La principal activitat al velòdrom serà treballar les transicions de la bicicleta a l’atletisme, la coordinació i la psicomotricitat”, assenyala Escobar, que està sorprès amb l’acceptació de l’escola a les xarxes socials malgrat que encara no s’ha posat en marxa. “En principi, esperàvem la participació d’una desena de nens, però ens estan arribant moltes consultes i volem que tots els nens que hi estiguin interessats puguin participar.”

Cokotrilo compta amb una pàgina a Facebook en la qual els pares poden informar-se sobre totes les activitats amb què comptarà l’escola.

Escobar, tècnic de la selecció per al Mundial

Sergi Escobar està treballant com a tècnic amb la selecció espanyola de pista a Palma de Mallorca, ultimant els detalls per al Mundial de l’especialitat, que es disputa a Londres. La concentració s’allargarà fins al dia 28 i els ciclistes s’aniran incorporant escalonadament per posar-se a les ordres del seleccionador Salvador Meliá i del tècnic lleidatà abans de l’assalt al Mundial.

Comparteix

També t'interessarà