Arbeca exposa la perillositat del trànsit de la travessera interior de la C-233

REDACCIÓ
Publicat: 
14-09-2022
Actualitzat: 14-09-2022 10:44
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Arbeca proposa una millora del tram que circumval·la la població per reduir el trànsit interior
    Peu de foto: 
    Generalitat de Catalunya

El delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, s’ha reunit amb l’alcalde d’Arbeca, Sergi Pelegrí, per tractar sobre l’estat actual del trànsit a l’interior del nucli urbà del municipi i les possibles opcions de millora que s’hi poden implementar. L’alcalde havia sol·licitat la trobada per exposar al delegat la perillositat que suposa la travessera de la C-233, que és de titularitat de la Generalitat, amb trams en què la via s’estreny molt i encara agreuja més els problemes de seguretat viària.

Des de l’Ajuntament d’Arbeca, han explicat que “la solució definitiva, tot i que a més llarg termini, haurà de ser la construcció d’una variant, de la qual ja hi ha un projecte”. Però, a termini més curt, i fins que no es construeixi aquella variant, proposen ampliar i millorar el tram de via que actualment ja circumval·la  Arbeca. Segons l’alcalde, aquesta actuació ja alliberaria força trànsit al tram interior de la C-233, especialment la circulació de vehicles pesants.

Bernat Solé s’ha compromès a fer arribar la proposta de l’Ajuntament d’Arbeca a la conselleria de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori.

Comparteix

També t'interessarà