Aremi organitza la 2a Caminada amb Mascotes de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
01-05-2024
Actualitzat: 01-05-2024 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Aremi organitza la 2a Caminada amb Mascotes de Lleida
    Peu de foto: 
    Associació Aremi

AREMI, amb la col·laboració del Col·legi de Veterinaris de Lleida, proposa la segona Caminada amb Mascotes aquest diumenge, 5 de maig a les 10h amb sortida des de davant del centre AREMI al carrer Mestre Tonet de Lleida. Aquesta caminada està oberta a tothom, tant a aquells amb mascota com sense. La distància de la caminada per a tothom serà de 6,4 quilòmetres, amb sortida i arribada a la Granja Pifarré, on hi haurà un avituallament.

Es tracta d’una passejada per gaudir de la verdor i tranquil·litat del paisatge de l’Horta de Lleida. Moltes persones amb cadira de rodes s'han inscrit a aquesta activitat, i s'ha treballat per assegurar la seva participació en el recorregut des del centre AREMI fins a la Granja Pifarré.

La Segona Caminada amb Mascotes de Lleida és una oportunitat perfecta per compartir en família, sense haver de deixar la mascota a casa. Durant el camí, hi haurà punts d'avituallament perquè les mascotes puguin beure. A l'arribada, es celebrarà un esmorzar amb un sorteig de regals i zumba per animar la festa. Aquest esdeveniment no només promou la salut i el benestar, sinó que també fa una crida a la conscienciació sobre la importància de garantir l'accessibilitat en tots els àmbits de la vida. Es recorda a les autoritats locals que l'horta també ha de ser accessible per a tothom, incloses les persones amb mobilitat reduïda.

Comparteix

També t'interessarà