Ares Lahoz s'imposa a l'Estatal de Mollerussa

REDACCIÓ
26-10-2020
  • Ares Lahoz s'imposa a l'Estatal de Mollerussa
  • Ares Lahoz s'imposa a l'Estatal de Mollerussa

La lleidatana Ares Lahoz (Escuderia Mollerussa), es va imposar ahir en la divisió III al Premi Ara Lleida, Campionat d’Espanya i de Catalunya d’Autocròs, disputat al Circuit del Parc de la Serra de Mollerussa. Rafael Gallardo, de l’Escuderia Cerro Negro, va vèncer en la categoria reina. D’altra banda, l’Escuderia Mollerussa també vol organitzar el Campionat d’Europa d’Autocròs i espera el veredicte de la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) a finals de novembre. Un comissari d’aquest organisme ha estat aquest cap de setmana a la instal·lació.

Pel que fa als resultats, en la categoria principal, que va ajuntar les divisions I i II, Gallardo (Cerro Negro) es va imposar amb un temps de 10:23.778. El segon classificat va ser Iván Puig (RAC Guadalope) i el tercer va ser José Ignacio Cordero (Zamora). En Divisió III, Lahoz (Esc. Mollerussa) va ser la millor amb un temps de 7:55.058, seguida per Calmettes Jeoffrey (Christol Thomas) i un altre pilot local, Joan Amat (Esc. Mollerussa).

En Car Cros, el guanyador va ser Ivan Piña (Ciudad de la Cerámica) amb 7:59.115. El podi el van completar David Masolicer (Mais Motor) i S. Christer. En Car Cros Promoció, va guanyar Antonio Herrerias (Yacar) amb 8:05.959, seguit per Fredi López (Rafagas) i Alejandro Pardo (Ares). Finalment, en Car Cros Júnior, Gil Membrado (Escuderia Mollerussa) va guanyar al superar Josep Aranda (Portarrojos) i Aleix Costa (Escuderia Osona).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?