Ares López Gilart, la gimnasta lleidatana campiona a la Copa Catalana Sènior

13-03-2023
  • Ares López Gilart, la gimnasta lleidatana campiona a la Copa Catalana Sènior
    Peu de foto:
    Diputació de Lleida

El president de la Diputació, Joan Talarn, acompanyat de la diputada Helena Martínez i del diputat Jordi Verdú, ha rebut aquest dilluns, a la Sala Viladrich del Palau de la Diputació, la gimnasta del Club Gimnàstic Lleida Ares López Gilart, campiona a la Copa Catalana Sènior en les modalitats de terra i barra i component de l’equip espanyol que va participar el passat mes d’agost al Campionat d’Europa de Gimnàstica Artística, celebrat a Munic.

López ha arribat acompanyada de les entrenadores del club, Imma Escuer, Laia Carreño i Marina Rion, i dels seus pares.

López, nascuda el 2007, entrena, en l’actualitat, al CAR de Sant Cugat on està realitzant la seva tercera temporada després de passar-ne set al Club Gimnàstic Lleida.

El passat mes de juliol de 2022 va aconseguir una tercera posició al Campionat d’Espanya Júnior i una segona posició en barra. A més de disputar el seu primer europeu a Munic amb la selecció espanyola, ha participat en diferents competicions internacionals amb la selecció. Va tancar una temporada júnior impecable, però a més a més, el passat 25 de febrer va debutar sense tenir encara els 16 anys, a la màxima categoria absoluta.

En la seva participació a la Copa Catalana Sènior, a més de proclamar-se campiona en la classificació general, en les modalitats de terra i en barra, va ser segona, en paral·leles.