Argal compra una empresa francesa per créixer a França

REDACCIÓ
27-03-2019
  • Argal compra una empresa francesa per créixer a França

El grup d’elaborats carnis Argal Alimentación, amb planta a Miralcamp, ha adquirit una “participació majoritària” al capital de la companyia francesa de xarcuteria artesanal Ogier. La companyia destaca que es tracta d’una adquisició “estratègica” que els potenciarà la posició al mercat francès, on des de fa dotze anys compta amb una filial, denominada Argal France. Per la seua banda, Argal assegura que, gràcies a la integració, un equip de més de quinze persones podrà vendre a tot el mercat francès els productes de la xarcuteria artesana d’Ogier (fins ara centrats a les regions de París i Lió) i els que ja comercialitza de Charcutería Tradicional Argal.

La previsió d’Argal és que la integració d’Ogier li permeti augmentar les vendes a França un 40 per cent en els pròxims tres anys, fins a assolir els 28 milions d’euros.

Salaison Ogier és una empresa familiar, fundada el 1938 i liderada actualment per Philippe Micheá, que seguirà a la companyia en aquesta nova etapa. Aquesta companyia va produir i va comercialitzar l’any passat 1.000 tones de productes de xarcuteria artesana i factura uns sis milions d’euros a l’any.

Per la seua part, el grup Argal, tercer grup espanyol d’elaborats carnis, va facturar l’any passat 336 milions d’euros i compta amb 1.600 empleats. La companyia té filials a Alemanya, França, Portugal i Holanda.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?