Arnau Farré fitxa per l'equip del campió Lampkin

X.P.
24-11-2017
  • Arnau Farré fitxa per l'equip del campió Lampkin

Arnau Farré, l’únic pilot lleidatà a l’elit del trial, ha fitxat per Vertigo per les dos pròximes temporades, 2018 i 2019, en les quals competirà al Mundial tant a l’aire lliure (TrialGP) com indoor (X-Trial), i també als campionats estatals d’Espanya i la Gran Bretanya.

Formarà tàndem amb Jorge Casales, i seran dirigits pel britànic Doug Lampkin, dotze vegades campió del món i que només supera Toni Bou. El pilot de Vilanova de Segrià, que tenia sobre la taula una oferta per renovar la seua vinculació amb la firma Gas Gas, amb la qual ha disputat les dos últimes campanyes, s’ha decantat finalment per la marca catalana, amb la qual veu més opcions de progressar. “Estic molt content, perquè arribo a un equip important i en el qual tindré la tranquil·litat per seguir millorant. Després de tots els problemes que he hagut de superar aquests dos últims anys, estar en un equip com Vertigo és molt important. Ja tinc ganes que comenci la temporada”, va assenyalar.

Deixa Gas Gas per formar part d’aquesta marca catalana que dirigeix el 12 vegades campió del món

Farré ja ha provat la nova moto, que és diferent de la de Gas Gas. “No he rodat gaire i encara no puc fer una valoració gaire profunda, però, a simple vista, veig que és una mica diferent quant al xassís i al motor, que és d’injecció, però d’entrada les sensacions són molt bones”, va apuntar.

El pilot del Moto Club Aitona, de 19 anys, és el vigent campió d’Europa i atresora un total de quatre títols estatals en categories de promoció (juvenil en 80 cc i en 125 cc, cadet i júnior). El pròxim mes de desembre ja debutarà oficialment amb Vertigo en el Mundial X-Trial, la primera cita del qual es disputarà a França.

A més a més, l’any 2018 competirà també al Mundial de TrialGP, en el qual es va estrenar aquest any amb una meritòria dotzena posició, i va tenir com a millor resultat una vuitena posició a Andorra, i compaginarà els estatals d’Espanya i la Gran Bretanya, encara que amb prioritat per a aquest últim. “Volen tenir més presència a Anglaterra i si coincideixen proves dels dos campionats la prioritat és anar a la Gran Bretanya”, va afegir Farré.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?