Arnau Sol segueix un nou any a professionals amb el Burgos

xavier pujol
09-12-2015
  • Arnau Sol segueix un nou any a professionals amb el Burgos

El lleidatà Arnau Solé continuarà en el ciclisme professional després de renovar per una temporada més amb el Burgos BH, una de les dos formacions espanyoles que competeixen en la categoria Continental, la tercera de major nivell darrere de la Procontinental, en la qual milita el Caja Rural, i la Protour, en la qual hi ha el Movistar.

El corredor de Montclar d'Urgell, de 23 anys, afrontarà la segona campanya a la formació burgalesa, en la qual aspira a ser un dels líders, més encara arran de la marxa de qui ho va ser aquest any, David Belda, fill de l'exprofessional Vicente Belda, que ha fitxat per un equip suís de la categoria Procontinental. "Aquesta temporada he de fer un salt qualitatiu i donar-ho tot per veure fins on puc arribar. Si els resultats m'acompanyen podré ser un dels caps de l'equip en algunes carreres, així m'ho ha comunicat el mànager de l'equip, però primer he de demostrar que ho mereixo", assenyala el lleidatà, que assegura estar en una bona forma física. "Tinc una millor preparació que la temporada passada. He perdut pes (fa 1,84 metres i ha baixat de 70 a 66 quilograms), que és molt important a l'hora d'afrontar les etapes de muntanya", va afegir.

Solé, que es defensa bé tant en alt com en les etapes contra el rellotge, va córrer la temporada passada un total de 28 dies en curses professionals i algunes de categoria amateur enrolat a la selecció espanyola. Encara que no va aconseguir guanyar-ne cap, va brillar especialment en la Vuelta a Burgos, en la qual va portar durant dos dies el mallot de líder de les metes volants; i en la Vuelta a Segòvia, en la qual va ser clau perquè el seu cap de files, David Belda, guanyés la prova. Encara no té definit el calendari de proves per al 2016, malgrat que és molt probable que participi a la Challenge de Mallorca i a la Vuelta a Andalusia, si bé li agradaria participar a la Volta a Lleida, que l'any que ve torna al calendari internacional.

el seu objectiu

"Aquesta temporada he de fer un salt qualitatiu i lluitar per ser el líder de l'equip", assegura el lleidatà

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta