Arriba el 27è Expoclàssic de Mollerussa amb més de 50 expositors d'arreu

REDACCIÓ
Publicat: 
13-09-2022
Actualitzat: 13-09-2022 14:16
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Arriba la 27è Expoclàssic de Mollerussa amb més de 50 expositors d'arreu
    Peu de foto: 
    Fira Mollerussa
  • Arriba la 27è Expoclàssic de Mollerussa amb més de 50 expositors d'arreu
    Peu de foto: 
    Fira Mollerussa

El Saló Expoclàssic de la capital del Pla d’Urgell, obrirà les portes de la seva 27à edició aquest cap de setmana, els dies 17 i 18 de setembre, amb la participació de 54 expositors d’arreu, i l’ocupació dels tres pavellons firals, així ho ha explicat aquest matí Xavier Roure, director de Fira Mollerussa, en la roda de premsa de presentació d’aquesta nova edició.

La Fira de Mollerussa obrirà al públic el dissabte a les 10:00 h als pavellons firals del municipi, fins a les 20:00 h, tal com a explicat Marc Solsona, el seu alcalde. En canvi, el Saló de l'Expoclàssic, s'inaugurarà el mateix dia, però no serà fins a les 11:00 h, de la mà de Bernat Solé, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida. Pel que fa al diumenge, només s'obrirà en horari de matí, de 10:00 a 14:00 hores.

Entre les novetats que ens presenta l'Expoclàssic aquest any trobem un total de 54 expositors, vinguts de diversos punts de Catalunya i l'Estat espanyol, entre els quals València, Castelló, Osca, Cantàbria, Toledo, Guipúscoa, Lleó i Saragossa. El director Xavier Roure afirmava que es tracta d'unes bones quant als expositors, entre els quals estaran el Mercat de l'automòbil i el Mercat d'Antiquaris, aquest últim per tercer any consecutiu amb l'ajut de l'Associació d'antiquaris i brocanters de Mollerussa, entre altres.

Finalment, s'ha remarcat també els monogràfics que s'habilitaran per la fira d'enguany i que protagonitzaran els cotxes americans, amb una àmplia i "espectacular" mostra amb 14 models cedits per a l'exposició per col·leccionistes i, en especial, pel veí de Miralcamp, Jordi Pedrós; una segona mostra sobre Seat 127, model que celebra enguany el seu 50è aniversari, i, com a tercera, una exposició dedicada a la firma de motos Derbi, amb motiu dels 100 anys dels orígens d'aquesta marca i els germans Rabasa.

28 Trobada de Motos Clàssiques "Ciutat de Mollerussa"

D'altra banda, diumenge dia 18 tindrà lloc la 28a Trobada de Motos Clàssiques "Ciutat de Mollerussa" amb la col·laboració de l'Associació Motos Clàssiques Ponent i el suport de l'Ajuntament de Mollerussa.

La concentració, que arrencarà a les 8:30 h del matí amb les inscripcions inclou un esmorzar i posterior recorregut pla d'uns 70 quilòmetres. En aquesta edició, la ruta passarà per les poblacions de Mollerussa, Golmés, Vilanova de Bellpuig, Preixana, Sant Martí de Maldà, L'Espluga Calba, Els Omellons, La Floresta, Arbeca i Mollerussa.

Un cop a Mollerussa, els participants visitaran el Recinte Firal i es procedirà al tradicional sorteig d'obsequis entre els inscrits en aquesta convocatòria.
Durant la seva intervenció, el director ha recordat també que l'Expoclàssic ha estat una de les poques fires "supervivent" de la pandèmia, ja que s'ha celebrat en cada edició.

Comparteix

També t'interessarà