Arriba el 27è Ral·li Ciutat de Tàrrega

REDACCIÓ
05-11-2021
  • Arriba el 27è Ral·li Ciutat de Tàrrega

Tàrrega esdevindrà aquest cap de setmana un punt de referència per als aficionats del món del motor. La capital de l’Urgell acollirà els dies 6 i 7 de novembre el 27è Ral·li Ciutat de Tàrrega, prova que decidirà el Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra. La convocatòria, que aplegarà destacats pilots com Eduard Pons o Alejandro Mauro, també servirà per puntuar al Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Junior, Trofeu de Catalunya de Ral·lisprins de Terra i el Volant RACC-Trofeu Mavisa. Organitzat pel Club d’Automobilisme Escuderia Tàrrega amb suport de la Regidoria d’Esports, el ral·li ja compta amb 46 equips inscrits (la xifra més alta de tot el campionat), revalidant l’èxit d’una competició que aquest 2021 torna al calendari després de l’aturada de l’any passat per la pandèmia.

El recorregut constarà d’un tram cronometrat al qual es faran dues passades en cada sentit: l’A de 12,94 quilòmetres i el B de 12,60 quilometres. O sigui, els traçats cronometrats sumaran un total 51,08 quilometres passant per camins rurals dels municipis de Tàrrega, el Talladell i Verdú. El dissabte 6 de novembre a la tarda tindran lloc les verificacions administratives a l’Espai Fassina i les verificacions tècniques a Tallers Rodi. El diumenge 7 de novembre es disputaran les diferents competicions amb sortida i arribada al parc tancat, situat a l’Espai Fassina, al centre de la ciutat. El primer participant sortirà del parc tancat a les 8:40h. El tram A-1 s’iniciarà a les 9:04h i el tram B-1 a les 11:53h.

Joaquim Galindo, president del Club d’Automobilisme Escuderia Tàrrega, ha assenyalat avui durant la presentació que la prova garantirà l’interès i l’espectacle per als aficionats del motor. Al mateix temps ha puntualitzat que els camins rurals per on correran els pilots es deixaran arranjats després de disputar-se la prova. Per la seva part, Ramon Gómez, membre de l’organització del 27è Ral·li Ciutat de Tàrrega, també ha expressat l’agraïment a les nombroses persones i entitats que una vegada més han renovat el seu suport. D’altra banda, l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú ha posat en valor la represa d’activitats esportives que el municipi ha viscut durant les últimes setmanes com un signe de recuperació de la normalitat. A la vegada ha destacat la bona entesa amb l’entitat organitzadora a l’hora de consolidar una competició que ja supera amb èxit el primer quart de segle de trajectòria.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta