Arriben les últimes targetes menjador i comencen a repartir-les

REDACCIÓ
25-03-2020
  • Arriben les últimes targetes menjador i comencen a repartir-les

Les últimes targetes moneder per als beneficiaris de les beques de menjador de les escoles de Lleida van arribar ahir al Segrià, Aran i Noguera, després que la resta de comarques les rebessin dilluns. El Conselh Generau va començar ahir a distribuir-les als ajuntaments perquè els beneficiaris puguin anar a recollir-les.

A la Noguera, per a les famílies residents a Balaguer la distribució es fa al consell. A la resta de pobles seran els ajuntaments els que decidiran la forma de realitzar l’entrega.Quant al Segrià, on es distribuiran 5.000 targetes del total de 8.200 que corresponen a la demarcació de Lleida, el consell ha enviat instruccions perquè els ajuntaments contactin amb els beneficiaris.

A Lleida ciutat, es començaran a repartir avui als patis de les escoles públiques i l’ajuntament citarà per SMS les famílies d’aquests centres i dels col·legis concertats.

Els escolars de centres de l’extraradi les recolliran a la regidoria d’Educació. En aquest sentit, CCOO va demanar ahir seguretat a l’hora de repartir les targetes a fi de no exposar ni les famílies ni els treballadors socials.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?