Artesa de Segre apuja taxes i cobrarà pel centre cultural

E. FARNELL
05-11-2019
  • Artesa de Segre apuja taxes i cobrarà pel centre cultural

L’ajuntament d’Artesa de Segre ha donat llum verda a un increment d’un 5% de l’impost de béns immobles (IBI); del clavegueram i del cementiri, i preveu modificar a l’alça les taxes d’escombraries i aigua.

A més, el consistori cobrarà per la cessió del centre cultural Cubbtural a les entitats, davant de la demanda creixent d’aquest espai. L’alcalde, Domènec Sabanés, va recordar respecte a l’IBI que en els tres últims anys aquest impost ha estat congelat i “ara era necessari actualitzar-lo”. Tenim molts equipaments públics que ens suposen una despesa i hem d’equilibrar els ingressos amb els costos”, va dir. Així mateix, va explicar que ben aviat s’incrementaran també les taxes de l’aigua i de la brossa.

En el cas de les escombraries, el rebut podria passar dels 97 euros actuals a l’any per habitatge als 100 euros.

D’altra banda, el ple d’ahir va aprovar una taxa per regular la utilització per part de les entitats i particulars de la sala de teatre del centre cultural i el vestíbul. Es cobrarà a les entitats locals 50 euros pel vestíbul i 100 a les entitats foranes. Per la sala de teatre es cobrarà 100 euros als locals i 250 euros a la resta.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?