ASPID inicia una nova edició del programa SIOAS

REDACCIÓ
Publicat: 
29-06-2022
Actualitzat: 29-06-2022 9:06
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • ASPID inicia una nova edició del programa SIOAS
  Peu de foto: 
  ASPID
 • ASPID inicia una nova edició del programa SIOAS
  Peu de foto: 
  ASPID
 • ASPID inicia una nova edició del programa SIOAS
  Peu de foto: 
  ASPID

Aspid posa en marxa a l'Alt Urgell una nova edició del programa SIOAS (Serveis d'orientació i acompanyament a la inserció de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental), iniciativa destinada a persones amb discapacitat en edat laboral que vulguin millorar les possibilitats de trobar feina a través d’itineraris de formació personalitzats basats en la millora de les seves competències bàsiques i transversals. El programa ofereix 30 places a l’Alt Urgell i les persones interessades poden demanar informació o inscriure’s a l'Edifici del Telecentre (Plaça de les Monges 2, 3a planta) de la Seu d'Urgell o al telèfon 973 35 57 98.

En l’edició del 2021-22 del programa SIOAS s’han atès 36 persones (20 homes i 16 dones), amb un total de 17 contractacions en el mercat ordinari d’una durada major de tres mesos. D'aquests 17 contractes, 13 són d'una durada d'un any i indefinits, el que confirma la “qualitat” de la contractació de les persones amb discapacitat.

En el programa SIOAS, la preparació que rebran les persones inscrites combina l’atenció individual i els tallers en grups de formació, així com l'accés a ofertes de treball per tal de poder entrar en el mercat de treball. Tot i que no sempre s’assoleix un ràpid accés al món laboral, els programa serveix perquè els participants millorin la seva preparació i la confiança en les seves capacitats.  

El SIOAS s'ofereix a Lleida, Balaguer, Mollerussa, Tàrrega i la Seu d’Urgell. El programa està subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat, i és objecte de finançament pel Fons Social Europeu.

Comparteix

També t'interessarà