Atlètic Segre i Tàrrega, encara a la Danone Cup

joan gmez
15-02-2016
  • Atlètic Segre i Tàrrega, encara a la Danone Cup

Els alevins de l’Atlètic Segre i la UE Tàrrega, juntament amb els del Cambrils i el Nàstic de Tarragona, van vèncer ahir en la fase prèvia de la Danone Nations Cup corresponent als equips de Lleida i Tarragona, que es va celebrar al camp municipal de Mollerussa. Dels vint-i-quatre equips participants, deu eren lleidatans: FIF Lleida, Atlètic Segre, Balàfia, Bordeta, Cervera, AEM, Balaguer, Tàrrega i el CFJ Mollerussa A i B.

Al matí es van decidir els dos primers campions, l’Atlètic Segre i el Cambrils Unió. Els lleidatans, que havien superat anteriorment el Salou (13-1) i el Reus Deportiu (1-2), es van imposar a la final 1-2 al FIF Lleida, mentre que, a l’altra final, els tarragonins van guanyar amb autoritat el Bordeta per un contundent 0-5.

En els grups C i D, disputats a la tarda, els millors van ser el Nàstic de Tarragona i el Tàrrega. Els de la capital del Tarragonès van superar el Calafell a la final (4-2) i el conjunt blaugrana, després d’una primera fase immaculada, en què va derrotar el Santes Creus (4-2) i l’Encamp (0-10), va fer el mateix amb el Balaguer (2-0).

Després d’aquesta victòria en la fase prèvia, el Tàrrega i l’Atlètic Segre participaran en la fase final regional del nord-oest, que se celebrarà al maig a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Paral·lelament, es jugaran tres fases finals a Bilbao, amb equips de la zona nord; a Madrid, del centre, i a Sevilla, del sud. Els respectius campions es disputaran el títol estatal també al maig a Cornellà-el Prat. El guanyador representarà el futbol estatal a la final mundial de la Danone Nations Cup, que es jugarà a França amb equips d’uns vint països.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta