Autotardor posa a la venda uns 400 cotxes de segona mà

J.GÓMEZ
26-10-2019
  • Autotardor posa a la venda uns 400 cotxes de segona mà

Mollerussa va inaugurar ahir la vint-i-cinquena edició de la fira Autotardor, que posa a la venda uns quatre-cents cotxes i vuitanta vehicles de maquinària agrícola, tots de segona mà. L’alcalde i director de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, va destacar que en el cas que aquest certamen aconsegueixi vendre més d’un centenar d’automòbils, la fira tancarà aquest 2019 amb un rècord històric en vendes de cotxes a través de les tres fires que acull la ciutat dedicades a aquest sector. La previsió és que després de celebrar Sant Josep, Autotrac i Autotardor, la xifra de volum de negoci superi els 11,2 milions d’euros.

El president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), Lluís Soler, va ser l’encarregat d’inaugurar aquesta fira i va destacar la importància de les fires a Mollerussa, que contribueixen que la ciutat sigui tot un referent a nivell econòmic. També va assegurar que l’actual context polític català “no ha d’entorpir les oportunitats i iniciatives que fan prosperar els pobles i ciutats”.

La fira compta amb vint-i-set expositors, dels quals disset d’automòbils, sis de maquinària agrícola, un de furgonetes i tres de serveis.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?