Balaguer acollirà la 35a edició de la Mitja Marató

REDACCIÓ
Publicat: 
07-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Balaguer acollirà la 35a edició de la Mitja Marató
    Peu de foto: 
    Paeria de Balaguer

La ciutat de Balaguer acollirà la Mitja Marató el proper diumenge dia 18 de febrer a partir de les deu del matí, amb sortida des de la plaça del Mercadal. La cursa l’organitza Runner’s Balaguer i enguany arriba a la seva 35a edició, per a la qual compta amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer, la Diputació de Lleida, la Federació Catalana d’Atletisme, i les empreses Aldahra i Unimèdic.

La participació a la cursa de vint-i-un quilòmetres és oberta a majors de 18 anys, sense distinció d’edat, sexe o nacionalitat, i tindrà un recorregut que sortirà de Balaguer cap a Gerb i fins a Sant Llorenç de Montgai, i tornada a Balaguer. A la cursa de deu quilòmetres s’hi poden inscriure a partir dels 16 anys, i a la de cinc quilòmetres a partir de 10 anys d’edat. En aquest sentit, tots els menors d’edat que participin en el circuit hauran de presentar una autorització signada pels pares o tutors. Les inscripcions estaran obertes fins el dilluns dia 12 de febrer o fins arribar a les 300 persones inscrites a la Mitja Marató i 250 a les altres dues modalitats.

La recollida dels dorsals es podrà fer fins el dissabte dia 17 de febrer al pavelló de l’escola Àngel Guimerà, i el mateix diumenge al mateix pavelló fins dos quarts de deu del matí.

Des de la Paeria es destaca la importància de la cursa, que amb trenta-cinc anys d’història és una cita per a la pràctica esportiva però també per a la descoberta i promoció del territori.

Comparteix

També t'interessarà