Balaguer activa 100.000 euros en ajuts al comerç i al teixit empresarial afectat per la covid-19

ACN
06-08-2020
  • Canal Balaguer. Arxiu

La Paeria de Balaguer ha activat 100.000 euros en ajuts al comerç i al teixit empresarial de la ciutat. A partir d'aquest dijous 6 d'agost i fins el dia 19, les empreses, comerços o autònoms balaguerins afectats per la covid-19 poden presentar la sol·licitud per accedir a aquests ajudes que ha posat en marxa el consistori. Les empreses que es podran beneficiar de les ajudes d'aquest pla de suport són aquelles que hagin patit una caiguda del 50% de la seva activitat i que facturin un màxim de 150.000 euros anuals. Els beneficiaris rebran una quantitat màxima de 1.000 euros i començaran a cobrar aquells que han tingut una baixada més gran del negoci.
El pla, dotat amb 100.000 euros, es va aprovar en un ple extraordinari i va rebre el vot favorable de tots els grups de la corporació. L'objectiu és ajudar a les petites i mitjanes empreses que han vist perjudicat el seu negoci, ja sigui perquè han hagut de tancar i, per tant, s'ha aturat la seva activitat o perquè quan han reobert ho han hagut de fer amb restriccions. Pel que fa a la tipologia d'ajuts, variarà en funció de les necessitats de cada negoci. Així, podran servir, per exemple, per pagar lloguers, quotes d'inversió, o les quotes dels autònoms.

L'aprovació definitiva de les bases reguladores per a la concessió dels ajuts de reactivació econòmica dirigits a empreses afectades per la covid-19 va sortir publicada al BOP el divendres dia 24 de juliol i aquesta setmana s'ha publicat la convocatòria.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?